پیام تبریک مشترک دکتر گازرانی سرپرست شبکه بهداشت و دکتر رستمی سرپرست مرکز بهداشت شهرستان طبس به مناسبت سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س)و روز زن
ضمن تبریک میلاد فرخنده دردانه آفرینش و فرزند برومندش، احیاگر اسلام ناب محمدی، حضرت امام خمینی (ره)، از درگاه ایزد منان صمیمانه برای مادران عزیز و بانوان شریف شبکه بهداشت و درمان طبس تندرستی و شادکامی و توفیق خدمت بیشتر به این عزیزان را مسئلت می‌کنیم.

بیستم جمادی‌الثانی» سالروز ولادت با سعادت اسوه شگفت طهارت، آموزگار خوب شهادت، اسوه تقوی و معنویت «حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها» یادآور جایگاه رفیع و مرتبت والای زن و مادر در فرهنگ اسلامی است.

فاطمه آن گوهر گنجینه حیا و نماد عصمت و پاکی است که درک او، درک شب قدر و تداوم بخش سلاله پاک محمدی استبزرگ بانویی که نامش برگرفته از «فاطر السموات» است و سرمنشأ رحمت و عنایت، شریف‌ترین مخلوق در بندگی خدا، مادر اهل‌بیت(ع)، چشمه‌ زلال ولایت، واسطه‌ فیض امامت و جلوه‌ای از جمال خداوند در عالم هستی است.

وجود مقدس زهرای مرضیه(س) در پیشگاه ذات اقدس متعال و ائمه‌ معصومین (ع) از عظمت و منزلت بی‌بدیلی برخوردار بوده و زندگی درخشان این بانوی بزرگوار، الگویی برای همه‌ انسان‌ها به ‌ویژه زنان مسلمان است.

ولادت زهرای اطهـر (س) و هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر، فرصت ارزشمندی برای تکریـم و تجلیل مادران و زنان جامعه اسلامی و ترویج ارزش‌ها، فضائل و کرامات بانوی اول اسلام در فضای این سرزمین نورانی است.

ضمن تبریک میلاد فرخنده دردانه آفرینش و فرزند برومندش، احیاگر اسلام ناب محمدی، حضرت امام خمینی (ره)، از درگاه ایزد منان صمیمانه برای مادران عزیز و بانوان شریف شبکه بهداشت و درمان طبس تندرستی و شادکامی و توفیق خدمت بیشتر به این عزیزان را مسئلت می‌کنیم.

1398/11/26