کلاس های آموزشی هنگاه ازدواج 6 ساعته شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان طبس بنا به دستورالعمل کشوری زمان کلاس های مشاوره هنگام ازدواج، از 1/5 ساعت به 6 ساعت افزایش یافت.

دکتر رستمی سرپرست مرکز بهداشت شهرستان طبس با اشاره به اهمیت برگزاری کلاسهای 6 ساعته آموزش های هنگام ازدواج با هدف آشنایی بیشتر همسران با جایگاه و قداست خانواده و کسب مهارت های لازم برای تشکیل خانواده های امن، پویا، متعالی و کنترل و کاهش اختلافات خانوادگی و طلاق گفت : از تاریخ 26 بهمن ماه 1398 زمان مباحث مربوط به کلاس  آموزش های هنگام ازدواج از 5/1 ساعت به 6 ساعت افزایش خواهد یافت .

دکتر رستمی در رابطه با دستورالعمل جدید کشوری کلاس های آموزشی هنگام  ازدواج گفت : مراحل دریافت گواهی شرکت در این کلاس ها از یک روز به دو روز افزایش پیدا خواهد کرد .

سرپرست مرکز بهداشت با بیان اینکه مباحث مربوط به این دوره مشتمل بر90 دقیقه کلاس بهداشت ازدواج ، 45 دقیقه حقوق زوجین، 90 دقیقه مباحث روانشناسی زوجین، و 90 دقیقه احکام و اخلاق در خانواده  می باشد افزود: این کلاس ها در شهرستان طبس فقط روز سه شنبه برگزار خواهد گردید.

دکتر رستمی با اشاره به فرایند پذیرش مزدوجین در دستورالعمل جدید، اعلام نمود : زوجین در روزهای زوج هفته (شنبه ،دوشنبه ،چهارشنبه) با دریافت معرفی نامه از محضرهای ازدواج پس از انجام آزمایش های هنگام ازدواج ،  جهت انجام غربالگری ژنتیک ، مراقبت های بهداشتی مورد نیاز ، بررسی سابقه واکسیناسیون زوجین و تلقیح واکسن توام( در صورت نیاز) به مراکز خدمات جامع سلامت مراجعه و فقط روز سه شنبه هر هفته در مرکز بهداشت شهرستان در کلاس های آموزشی فوق الذکر طبق برنامه زمان بندی شده شرکت خواهند نمود و گواهی لازم برای ارائه به محضر های ازدواج را  پس از شرکت در کلیه ی کلا س ها از سوی مرکز بهداشت شهرستان طبس دریافت خواهند کرد.

لازم به ذکر است مزدوجین گرامی و خانواده های محترم برای جلوگیری از ایجاد هرگونه خلل و ناهماهنگی در برنامه ریزی های مربوط به تاریخ عقد و مراسم ازدواج می بایست  دقت لازم را در این خصوص به عمل آورند.

شماره تماس جهت راهنمایی:32823070_32383425

1398/11/27

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند می باشد.      آخرین بروزرسانی:1399/06/24