انتصاب سرپرست جدید شبکه بهداشت و درمان شهرستان طبس
دکتر دهقانی طی حکمی آقای حسن فروزان فر را به سمت سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان طبس منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمد دهقانی، طی حکمی حسن فروزانفر را به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان طبس منصوب کرد.

در متن حکم رئیس دانشگاه، خطاب به آقای فروزانفر آمده است:

احتراماً نظر به حسن سابقه و شایستگی جنابعالی، بموجب این ابلاغ بعنوان «سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان طبس» منصوب می گردید تا زیر نظر اینجانب انجام وظیفه نمایید. امید است با اتکال به خداوند متعال و با رعایت اصول قانون مداری، اعتدال گرایی، منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید و تهیه برنامه های مدون و بهره‌گیری بهینه از امکانات و توانمندی نیروهای پر تلاش و دلسوز و تعامل با معاونین دانشگاه و مسئولین ارشد شهرستان، در انجام وظایف محوله و خدمت به مردم منطقه و ارتقاء کمی و کیفی شاخصهای بهداشتی، درمانی موفق و مؤید باشید.

دکتر محمد دهقانی
1399/01/10