سرپرست شبکه بهداشت و درمان طبس منصوب شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر سید محمد موسوی میرزایی سرپرست دانشگاه، طی حکمی آقای محمد شجاعی را به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان طبس منصوب کرد.

در متن حکم
سرپرست دانشگاه، خطاب به آقای محمد شجاعی آمده است: احتراماً نظر به حسن سابقه و شایستگی جنابعالی، بموجب این ابلاغ بعنوان «سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان طبس» منصوب می گردید تا زیر نظر اینجانب انجام وظیفه نمایید. امید است با اتکال به خداوند متعال و با رعایت اصول قانون مداری و تهیه برنامه های مدون و بهره گیری بهینه از امکانات و توانمندی نیروهای پر تلاش و دلسوز و تعامل با معاونین دانشگاه و مسئولین ارشد شهرستان، در انجام وظایف محوله و خدمت به مردم  نطقه و ارتقاء کمی و کیفی شاخص های بهداشتی، درمانی موفق و مؤید باشید.
1400/09/25