شبكه بهداشت و درمان طبس
برگزاري سومين جلسه كارگروه سلامت و امنيت غذايي طبس
13/9/92
سومين جلسه كارگروه سلامت و امنيت غذايي شهرستان طبس در سال جاري در معاونت استانداري و فرمانداري شرستان طبس برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي شبكه بهداشت و درمان سومين جلسه كارگروه سلامت و امنيت غذايي شهرستان به رياست معاونت استانداري و فرماندار شهرستان و با حضور رياست شبكه بهداشت و درمان، سرپرست مركز بهداشت و ساير اعضاي كارگروه برگزار شد.
در ابتداي اين جلسه دكتر گازراني رياست بهزيستي به مناسبت دهم آذرماه روز جهاني ايدز گزارشي از وضعيت بيماري ايدز در شهرستان، راههاي ابتلا و چگونگي پيشگيري از بيماري را ارائه نمود.
در ادامه جلسه كارگروه وارد دستور جلسه گرديد كه ادامه اطلاع رساني در خصوص مزاياي شيرهاي بسته بندي پاستوريزه نسبت به شير فله و درخواست از كارخانه شير هجرت به جهت افزايش كيفيت محصولات و همچنين تقدير و تشكر از اعضاي ستاد اتلاف حيوانات زيانكار و تاكيد بر استمرار اقدامات صورت گرفته از مهمترين موضوعات مطرح شده در اين جلسه بود.


کپی لینک کوتاه خبر:
نظر دهید