شبکه بهداشت و درمان طبس
برنامه های واحد تغذیه مرکز بهداشت به مناسبت روز جهانی غذا و تخم مرغ
به مناسبت روز جهانی غذا و تخم مرغ برنامه های متنوعی برای گرامیداشت این روز در واحد تغذیه مرکز بهداشت شهرستان انجام پذیرفت.

آغاز اجرای مکمل یاری در شهرستان طبس | |
طرح مکمل یاری در دبیرستانهای دخترانه دوره اول و دوم شهرستان طبس در سال تحصیلی 96-95 آغاز شد. | |
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان طبس مراسم افتتاح طرح مکمل یاری با حضورآقایان بخشیان، سیفی و امینی معاونین، آقای الاهی کارشناس مسئول سلامت و تندرستی آموزش و پرورش شهرستان، خانم خطیبی مسئول واحد بهبود تغذیه و خانم قلی زاده مسئول مشارکتهای مردمی و رابطین ادارات مرکز بهداشت، و مسئولین و دبیران دبیرستان در محل دبیرستان دخترانه حضرت معصومه(س) در تاریخ 5/8/95 برگزار شد. در مراسم آغازین اجرای طرح خانم خطیبی ضمن تشکراز مسئولین آموزش و پروش شهرستان و ریاست و مربی بهداشت دبیرستان سرکار خانم شفیعیان، اهمیت آموزش تغذیه در دانش اموزان، نقش مکمل یاری در کاهش کمبودهای تغذیه ای را بیان نمود و سپس به تشریح نحوه اجرای طرح و هدف از اجرای آن پرداخت و از دانش آموزان خواست با مصرف قرص آهن و ویتامین د توزیع شده در مدرسه با مسئولین مدرسه و مرکز بهداشت همکاری نموده و اظهار امیدواری کرد اجرای درست طرح در شهرستان گامی در جهت کاهش میزان کم خونی و پوکی استخوان در بزرگسالی و ارتقای سلامت دانش آموزان بوده و منجر به تامین سلامت هر چه بیشتر نسل آینده شود. در ادامه آقای امینی معاون آموزشی اموزش و پرورش از جلوگیری از اسراف سخن گفت و دورانداختن قرص ها و عدم مصرف آن را از مصادیق اسراف برشمرد و دانش آموزان را به عنوان یک مسلمان از آن برحذر داشت. در ادامه مراسم قرص آهن همراه با مصرف میوه در میان دانش اموزان و میهمانان توزیع شد. اجرای طرح مکمل یاری بیش از 2500 دانش آموز دختر دبیرستانهای دخترانه شهرستان طبس را تحت پوشش خود قرار خواهد داد. لازم به ذکر است توزیع قرص آهن به صورت هفته ای یکبارجهت هر دانش آموز به مدت 4 ماه و مکمل ویتامین "د" به صورت ماهیانه یک عدد پرل ویتامین "د" جهت هر دانش آموز به مدت 9 ماه توزیع خواهد شد. ![]() ![]() مراسم یزرگداشت روز جهانی کودک، تخم مرغ و غذا در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان- به مناسبت روز جهانی کودک و بزرگداشت روز جهانی غذا و تخم مرغ در تاریخ 14/7/95 مراسمی با حضور اعضاء کتابخانه کانون پرورش فکری کودکان شماره یک و دو در محل سال نمایش کانون برگزار شد. در این مراسم خانم خطیبی کارشناس مسئول واحد تغذیه سخنانی در رابطه با اهمیت تغذیه مناسب کودکان، مشکلات موجود در تغذیه آنان عنوان توضیحاتی در رابطه با اهمیت مصرف تخم مرغ در رژیم غذایی کودکان و خودداری از اسراف و دور ریز مواد غذایی ایراد نمود. در ادامه جلسه فیلم "غذای خوب برای بچه های خوب" و "لقمه سالم، تغذیه سالمع جامعه سالم" برای کودکان به نمایش گذاشته شد. سپس از آنان با تخم مرغ پذیرایی شده و همزمان، مسابقه ی نقاشی روی تخم مرغ و طرح سوال تغذیه ای نیز برگزار و به برندگان مسابقه جوایزی اهدا شد. ![]() ![]() برگزاری جشنواره غذا های تهیه شده با تخم مرغ در محل موسسه ذهن برتر- به مناسبت روز جهانی غذا و تخم مرغ مراسمی در محل موسسه ذهن برتر شهرستان طبس با حضور مادران و کودکان ، مدیر و مربیان موسسه و کارشناسان مرکز بهداشت در تاریخ 25/7/95برگزار شد. در این مراسم که با جشنواره غذاهای تهیه شده توسط مادران همراه بود خانم خطیبی کارشناس تغذیه مرکز بهداشت ضمن تشکر از مدیر و مربیان موسسه جهت برپایی مراسم، از اهمیت روز جهانی غذا و تخم مرغ سخن گفت و به برشمردن مزایای مصرف تخم مرغ در تغذیه مادر و کودک پرداخت و توجه حاضرین را به شعار این روز " هر انسان سالم یک تخم مرغ در روز" جلب نمود. همچنین با توجه به شعار روز جهانی غذا،" اب و هوا درحال تغییر است. کشاورزی و غذا هم باید تغییر کند." و نظر به خشکسالی و اتلاف حدود یک سوم محصولات کشاورزی در ایران، اهمیت مصرف حبوبات در رژیم غذایی و راههای جلوگیری از اسراف و دور ریز مواد غذایی عنوان شد. سپس مادران و کودکان از غذاهای تهیه شده با تخم مرغ بازدید و به بهترین و مناسب ترین غذاها به قید قرعه جوایزی اهداشد. ![]() ![]() برجلسه آموزشی رابطین ادارات شهرستان طبس - جلسه آموزشی به منظور بزرگداشت روز جهانی غذا و تخم مرغ جهت رابطین ادارات شهرستان طبس در تاریخ 28/7/95 در محل سالن آموزش شبکه بهداشت و درمان شهرستان طبس تشکیل گردید. در این جلسه اهمیت توجه به شعار روز جهانی غذا،" اب و هوا درحال تغییر است. کشاورزی و غذا هم باید تغییر کند." و تخم مرغ" هر انسان سالم یک تخم مرغ در روز" و اهمیت مصرف تخم مرغ در تغذیه کودکان، دانش آموزان، مادران باردار و سالمندان، راهکارهای کاهش ضایعات موادغذایی و افزایش مصرف حبوبات در رژیم غذایی افراد تشریح گردید. ![]() سفره سلامت جهت رابطین مراکز شهری شهرستان- جلسه رابطین محلات مراکز شهری در محل مرکز شماره یک در تاریخ 26/7/95 با حضور کارشناسان مرکز و کارشناس مسئول تغذیه مرکز بهداشت شهرستان خانم خطیبی تشکیل شد. در این جلسه خانم خطیبی ضمن آموزش رابطین در رابطه با اهمیت روز جهانی تخم مرغ و غذا و مطرح نمودن شعار این روز ها، مشکلات موجود در رژیم غذایی افراد و بیماریهای ایجاد شده در اثر مشکلات تغذیه ای، راهکارهای کاهش کمبودهای تغذیه ای و کاهش ضایعات و اتلاف مواد غذایی اهمیت مصرف تخم مرغ در جیره غذایی خانواده، میزان مورد نیاز و طریقه مصرف آن را تشریح و بیان نمود. در ادامه جلسه رابطین و پرسنل مرکز حاضر در جلسه با پهن کردن سفره سلامت و توزیع تخم مرغ پذیرایی شدند. ![]() |
نظر دهید