شبكه بهداشت و درمان طبس
دكتر گازراني در ديدار با مديركل بيمه سلامت استان: اولويت شبكه بهداشت و درمان طبس توسعه كمي و كيفي آموزش پزشكي است.
سرپرست شبكه بهداشت و درمان شهرستان طبس با حضور در اداره بيمه سلامت شهرستان با دكتر خوبان مديركل بيمه سلامت استان خراسان جنوبي ديدار و گفتگو كرد.
به گزارش روابط عمومي شبكه بهداشت و درمان طبس در اين ديدار دكتر گازراني در سخناني ضمن قدرداني از حضور مديركل بيمه سلامت استان در شهرستان طبس گفت اولويت شبكه بهداشت و درمان توسعه كمي و كيفي آموزش پزشكي و افزايش تعداد رشته هاي دانشكده پرستاري است.
دكتر گازراني در بخشي ديگري از سخنان خود با اشاره به موقعيت شهرستان و گستردگي و پراكندگي جمعيت در آن درخواست نمود شهرستان طبس به صورت ويژه در توزيع اعتبارات و منابع ديده شود.
وي در پايان از همكاري و همراهي رياست و كاركنان اداره بيمه سلامت شهرستان با بيمارستان و مراكز خدمات جامع سلامت تقدير و تشكر نمود.
دكتر خوبان مدير كل بيمه سلامت استان خراسان جنوبي نيز در اين ديدار قول پيگيري مشكلات مطرح شده را داد.


نظر دهید