فایل ها
- حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات تولید کننده آبمیوه و فراورده های سبزیجات
- حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات تولید کننده نمک طعام
- حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات تولید کننده فراورده های کنسروی و نیمه کنسروی
- حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات تولید کننده فراورده های پاستا
- حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات تولید کننده فراورده های گوشتی
- حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات تولید کننده فراورده های لبنی
- حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات و واحدهای تولید کننده خشکبار
- حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات ماده اولیه و تولید کنندگان ظروف نچسب
- حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده اسانس عرقیات و عصاره های گیاهی
- حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات و واحدها تولید کننده قند و شکر
- حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات تولید کننده فراورده های تخم مرغ
- حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده مقوا جهت بسته بنده مواد خوراکی
- حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات و واحدهای تولید کننده غذای آماده و نیمه آماده
- حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات و واحدهای آماده سازی و بسته بندی حبوبات وغلات
- حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات و واحدهای تولید کننده شکلات و فراورده های کاکائویی
- حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات و واحدهای تولید کننده انواع آدامس
- حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده انواع فراورده های سیب زمینی و غلات
- حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده انواع فراورده های آردی
- حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده انواع سبزیهای تازه ، خشک و منجمد
- حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات تولید کننده انواع تافی و آبنبات
- حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات تولید کننده یخ خوراکی
- حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات تولید کننده روغن های خوراکی خام گیاهی
- حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات تولید کننده حلوا ارده
- حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات و واحد های تولید کننده ساندویچ های آماده
- حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات تولید کننده روغن های گیاهی خوراکی و مارگارین
- دستورالعمل اجرایی حداقل ضوابط برچسب گذاری مواد خوراکی و آشامیدنی
- حداقل مقدار نمونه جهت کنترلهای کیفی آزمایشگاهی محصولات غذایی ، بهداشتی و آرایشی
- دستورالعمل بررسی و افزایش ماندگاری مواد اولیه و بسته بندی محصولات بهداشتی آرایشی
- دستورالعمل اجرایی نظارت واحد های تولیدی دارای سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی
- دستورالعمل اجرایی صدور مجوز استفاده از ظرفیت خالی
- دستورالعمل اجرایی صدور گواهی بهداشت جهت صادرات مواد غذایی
- دستورالعمل اجرایی صدور و اصلاح پروانه بهره برداری
- آیین نامه اجرایی ماده ۷ قانون مواد خوردنی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی
- آیین نامه اجرایی ماده ۸ و ۹ قانون مواد خوردنی آشامیدنی آرایشی بهداشتی
- آیین نامه اجرایی ماده ۱۳ قانون مواد خوردنی آشامیدنی آرایشی بهداشتی
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی برای تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید و بسته بندی مواد غذایی
- قانون مواد خوردنی آشامیدنی آرایشی بهداشتی مصوب سال ۱۳۴۶
- دستورالعمل صدور شناسه نظارت و حداقل ضوابط فنی و بهداشتی نانوایی ها
- دستورالعمل صدورشناسه نظارت کارگاهی واحدهای تولید و بسته بندی محصولات بومی و سنتی
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع سرکه
- حداقل ضوابط فنی وبهداشتی واحدهای بسته بندی مواد غذایی فرایند شده\t
- دستورالعمل اجرایی غذاهای فراسودمند و غنی سازی اختیاری مواد خوراکی و آشامیدنی
- دستورالعمل اجرایی موجودات زنده تغییر ژنتیکی یافته و فرآورده های آن مرتبط با مواد غذایی
- دستورالعمل اجرایی نحوه صدور گواهی بهداشت محموله ای و گواهی بهداشت مدت دار
- دستورالعمل اجرایی صدور ، تمدید و اصلاح مجوز بهداشتی فعالیت مشاغل خانگی
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی انواع رنگ های مجاز خوراکی
- دستورالعمل اجرایی نظام ردیابی ، رهگیری و کنترل اصالت فراورده های سلامت
- دستورالعمل و راهنمای درج نشانگر رنگی تغذیه ای
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده آب های بسته بندی شده
- دستورالعمل اجرایی نحوه ارزیابی و ممیزی واحد های تولیدی
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر موس:
تغییر فونت:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم: