BUMS
شفافیت شنبه 10 خرداد 1404
سرمایه گذاری برای تولید
iran flag
  • English
  • العربیه
BUMS

سامانه کاربران

دفترچه تلفن

درخواست خدماتIT

معرفی شهرستان

  • صفحه اصلی
  • واحد ها
  • ستاد شبکه بهداشت و درمان طبس
  • نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی
  • حداقل ضوابط و قوانین

فایل ها

  • حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات تولید کننده آبمیوه و فراورده های سبزیجات
  • حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات تولید کننده نمک طعام
  • حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات تولید کننده فراورده های کنسروی و نیمه کنسروی
  • حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات تولید کننده فراورده های پاستا
  • حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات تولید کننده فراورده های گوشتی
  • حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات تولید کننده فراورده های لبنی
  • حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات و واحدهای تولید کننده خشکبار
  • حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات ماده اولیه و تولید کنندگان ظروف نچسب
  • حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده اسانس عرقیات و عصاره های گیاهی
  • حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات و واحدها تولید کننده قند و شکر
  • حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات تولید کننده فراورده های تخم مرغ
  • حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده مقوا جهت بسته بنده مواد خوراکی
  • حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات و واحدهای تولید کننده غذای آماده و نیمه آماده
  • حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات و واحدهای آماده سازی و بسته بندی حبوبات وغلات
  • حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات و واحدهای تولید کننده شکلات و فراورده های کاکائویی
  • حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات و واحدهای تولید کننده انواع آدامس
  • حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده انواع فراورده های سیب زمینی و غلات
  • حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده انواع فراورده های آردی
  • حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده انواع سبزیهای تازه ، خشک و منجمد
  • حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات تولید کننده انواع تافی و آبنبات
  • حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات تولید کننده یخ خوراکی
  • حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات تولید کننده روغن های خوراکی خام گیاهی
  • حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات تولید کننده حلوا ارده
  • حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات و واحد های تولید کننده ساندویچ های آماده
  • حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات تولید کننده روغن های گیاهی خوراکی و مارگارین
  • دستورالعمل اجرایی حداقل ضوابط برچسب گذاری مواد خوراکی و آشامیدنی
  • حداقل مقدار نمونه جهت کنترلهای کیفی آزمایشگاهی محصولات غذایی ، بهداشتی و آرایشی
  • دستورالعمل بررسی و افزایش ماندگاری مواد اولیه و بسته بندی محصولات بهداشتی آرایشی
  • دستورالعمل اجرایی نظارت واحد های تولیدی دارای سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی
  • دستورالعمل اجرایی صدور مجوز استفاده از ظرفیت خالی
  • دستورالعمل اجرایی صدور گواهی بهداشت جهت صادرات مواد غذایی
  • دستورالعمل اجرایی صدور و اصلاح پروانه بهره برداری
  • آیین نامه اجرایی ماده ۷ قانون مواد خوردنی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی
  • آیین نامه اجرایی ماده ۸ و ۹ قانون مواد خوردنی آشامیدنی آرایشی بهداشتی
  • آیین نامه اجرایی ماده ۱۳ قانون مواد خوردنی آشامیدنی آرایشی بهداشتی
  • حداقل ضوابط فنی و بهداشتی برای تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید و بسته بندی مواد غذایی
  • قانون مواد خوردنی آشامیدنی آرایشی بهداشتی مصوب سال ۱۳۴۶
  • دستورالعمل صدور شناسه نظارت و حداقل ضوابط فنی و بهداشتی نانوایی ها
  • دستورالعمل صدورشناسه نظارت کارگاهی واحدهای تولید و بسته بندی محصولات بومی و سنتی
  • حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع سرکه
  • حداقل ضوابط فنی وبهداشتی واحدهای بسته بندی مواد غذایی فرایند شده\t
  • دستورالعمل اجرایی غذاهای فراسودمند و غنی سازی اختیاری مواد خوراکی و آشامیدنی
  • دستورالعمل اجرایی موجودات زنده تغییر ژنتیکی یافته و فرآورده های آن مرتبط با مواد غذایی
  • دستورالعمل اجرایی نحوه صدور گواهی بهداشت محموله ای و گواهی بهداشت مدت دار
  • دستورالعمل اجرایی صدور ، تمدید و اصلاح مجوز بهداشتی فعالیت مشاغل خانگی
  • حداقل ضوابط فنی و بهداشتی انواع رنگ های مجاز خوراکی
  • دستورالعمل اجرایی نظام ردیابی ، رهگیری و کنترل اصالت فراورده های سلامت
  • دستورالعمل و راهنمای درج نشانگر رنگی تغذیه ای
  • حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده آب های بسته بندی شده
  • دستورالعمل اجرایی نحوه ارزیابی و ممیزی واحد های تولیدی
  • آخرین اخبار
  • اخبار پربازدید
31اردیبهشت

برگزاری کارگاه آموزشی استانی اهمیت زنجیره سرما در سلامت و اثربخشی واکسن

20بهمن

همایش حفظ حیات جنین و پیشگیری از سقط عمدی

12دی

همایش داوطلبان سلامت , تجلیل از داوطلبان سلامت و بهورزان

19آذر

ادغام واکسن روتاویروس در برنامه واکسیناسیون کودکان همزمان با چهلمین سال برنامه توسعه واکسیناسیون کشور گامی دیگر برای ارتقای سلامت کودکان

17آذر

برگزاری همایش روز جهانی ایدز

06آبان

افتتاحیه طرح ارتقاء سلامت دانش آموزان از طریق آموزش تغذیه و مکمل یاری

05آبان

برگزاری مراسم تودیع و معارفه مدیران شبکه بهداشت و درمان شهرستان طبس

8اردیبهشت

« شهر رمضان الذی انزل فیه القران هدی للناس و بینات من الهدی و الفرقان »

10فروردین

انتصاب سرپرست جدید شبکه بهداشت و درمان شهرستان طبس

27بهمن

کلاس های آموزشی هنگاه ازدواج 6 ساعته شد.

8تیر

تمدید طرح ثبت نام بیماران دیابتی

8اردیبهشت

بازدید دکتر گویا رئیس مرکز بیماریهای وزارت بهداشت از شهرستان طبس

9تیر

راه اندازی سامانه پیامکی انتقادات و پیشنهادات

4اردیبهشت

تقدیر فروزان فر رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان بمناسبت هفته سلامت

معرفی خدمات دانشگاه
برنامه کلینیک بیمارستان ها
میز خدمت الکترونیک
مناقصه و مزایده ها
آدرس

طبس-بلوار امام رضا(ع)-شبکه بهداشت و درمان شهرستان طبس

کدپستی

9791654445

تلفن

056-32383401

ایمیل

Saeid.Asaari@bums.ac.ir

دورنگار

056-32825192

لینک های سریع

وب کنفرانس معاونت بهداشتی
وب کنفرانس فناوری اطلاعات
وب کنفرانس حوزه ریاست
وب کنفرانس معاونت توسعه
وب کنفرانس م آموزشی (Self-Care)
وب کنفرانس معاونت غذا و دارو
وب کنفرانس معاونت درمان
وب کنفرانس شبکه بهداشت طبس
دانلود Adobe Connect ویندوز
دانلود Adobe Connect اندروید

لینک های سریع

نوبت دهی بیمارستان ها
دبیرخانه الکترونیک(فرزین)
سامانه ارتباطات مردمی
خدمات الکترونیک منابع انسانی
سامانه تکریم ارباب رجوع
پست الکترونیکی دانشگاه
سامانه مدیریت آموزش
سامانه حضور و غیاب کارکنان
سامانه خدمات الکترونیک کاربران
کتابخانه دیجیتال
FTP دانشگاه
مجلات علمی دانشگاه
location
تعداد افراد آنلاین: 0
تعداد بازدید امروز: 233
تعداد بازدید کل: 182581
آخرین به روزرسانی: 1404/03/05 11:33

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند می باشد.

طراحی وب سایت

انتخاب حالت کور رنگی

سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطی

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر موس:

تغییر فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: